Aromagården

Välkommen

Ken Lavendell

Ken Lavendell har arbetat inom det alternativmedicinska området sedan 1975.

Som legitimerad naprapat, fysioterapeut och Shandithi Kinesiolog hade han 2010 utfört mer än 85 000 registrerade konsultationer och behandlingar.

1979 startade han åter, GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) som hade varit overksamt sedan 1960-talet.

2003 grundade han välgörenhetsstiftelsen Golden Care Foundation och 2005 Shandithi Akademien.

Som kurs och föredragshållare har han varit verksam i Sverige, Norge, England, Skottland, Italien, USA, Kanada och Indien.

Idrottsklubbar, skådespelare, musiker och företag har använt hans tjänster sedan 1978.

Ken är författare till ett flertal böcker och som poet reciterar han sina egna dikter på CD:s som utgivits i Italien, Tyskland och Sverige på bland annat musikförlaget Twilight Music, Rom.

Ken som är upphovsmannen till Shandithi konceptet presenterade redan 1988 Aditi Kinesiologin.

Denna professionella teknik att balansera kroppens energisystem har successivt utvecklats genom åren. Idag använder man en snabbare frekvens och nu kallas terapeuterna för Shandithi Kinesiologer.

Han är även grundaren till Shandithi Basic, en rörelsemeditation, med vilken man kan balansera upp det kroppsegna energisystemet med samma frekvens som Shandithi Kinesiologerna använder. 2011 presenterade han Shandithi Triangel Healing en metod för såväl lekmän som proffs. Denna teknik är speciellt framtagen för att via Chakras och Auran påverka och balansera kroppens energisystem på såväl människor som djur.


Ken Lavendell


www.shandithi.com
 

Upp