Aromagården

Välkommen

Medicinsk Yoga – MediYoga®

MediYoga® är en mjuk och dynamisk yogaform som innefattar

  • lugna, mjuka kroppsövningar (som anpassas efter din egen förmåga)
  • andnings- och koncentrationstekniker
  • djupavslappning och meditation

MediYoga® badge

MediYoga®-passen utförs med slutna ögonlock, för att du lättare ska kunna gå djupt in i dig själv. Jag vägleder dig med min röst genom de olika rörelserna. Syftet med dessa yogaövningar, som utförs långsamt och inkännande, är att du ska utveckla fysiskt smidighet, mental avspänning och bli mer medveten om de grundorsaker som ligger bakom obalanser i kropp, sinne och själ.

MediYoga® badge

Inunder och bortom symptom arbetar yogapassen direkt och grundläggande med att balansera ditt underliggande energisystem. Yogan gör dig finstämd och mer intonad på kroppens intelligens och dess budskap. Precis som man stämmer ett musikinstrument så att det ljuder vackert, så stämmer yogan in kropp, sinne och själ att samverka i harmonisk balans!

Den röda tråden inom MediYoga® är att lära sig och träna på det långa djupa ”yogiska” andetaget vilket ger energi och läker. De positiva fördelarna med en förbättrad andning är oändliga. En yogisk mästare, Yogi Ramanchara, uttryckte det så här:

Om en enda generation av den mänskliga rasen andades på rätt sätt skulle det förnya hela rasen och bland annat göra sjukdomar sällsynta”.

 

Den fullödiga andningen är med stor säkerhet den finaste gåva du kan ge dig själv!

Med glädje ser jag fram emot att få vidareförmedla denna kunskap och lära dig MediYoga®! För mig är dessa yogapass ett sätt att verkligen slappna av, släppa på spänningar och blockeringar på ett mycket mjukt och kärleksfullt vis. Att skapa en magisk stund i det inre, där du kan samla ihop din energi, hämta kraft djupt inifrån och känna hur du samtidigt bygger upp din kropp, tränar muskler på djupet, stretchar och blir smidig. När kroppen är mjuk och följsam, får livsenergin/prana möjlighet att flöda fritt som den ska genom ditt energisystem. I de österländska traditionerna säger man att cirkulation är hälsa, stagnation är ohälsa.

MediYoga® är en fantastisk upplevelse och jag hoppas den kan bli ett lika dynamiskt och helande verktyg för dig som den är för mig!

 

Välkommen på min MediYoga®-kurs!   Läs mer här…


Namaste
I honor the place in you in which the entire universe dwells.
I honor the place in you which is of love, of truth, of light and of peace.
When you are in that place in you and I am in that place in me, we are one. 

Upp